Om os

Undervisning og foredrag inden for sundhed og bevægelse i Aftenskolen GOK

Bevægelse er sundt for alle. Men problemer med bevægeapparater som skyldes fx gigt kan gøre det svært at bevæge sig på en måde, som er sund for kroppen. Det kræver, at du tager dig dine forbehold – men du skulle helst stadig bevæge dig for din fysiske og mentale sundheds skyld!

Det kan være svært at vide, præcis hvordan du tager de forbehold, der er nødvendige for dig. Derfor er vores kurser i aftenskolen GOK målrettet dig, der har problemer med led, ryg og muskler, og den kan beskrives som hensyntagende undervisning. Det betyder, at vi arbejder i små hold, hvor vores undervisere kan tage individuelle hensyn til dine udfordringer. Vores undervisere har alle en sundhedsfaglig uddannelse og tager udgangspunkt i deres faglige viden for at understøtte netop dig i bevægelse af din krop.

Organisation.
Aftenskolen GOK Vest (Gigtforeningens OplysningsKreds) er organiseret i fire foreninger, hhv. GOK Esbjerg, GOK Varde, GOK Vejen og GOK Grindsted. Vi samarbejder med Gigtforeningen og har aktiviteter i Esbjerg, Billund, Vejen og Varde kommuner. De fire foreninger er selvstændige foreninger og medlemmer af Dansk Oplysnings Forbund (DOF).